55-saps-svecano-zatvaranjeSvečano zatvaranje 55. Savetovanja agronoma i poljoprivrednika Srbije, u organizaciji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, instituta od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, održano je 02.02.2021. u Kongresnoj sali hotela „Palisad“ na Zlatiboru. Nakon dva dana provedenih razmenjujući iskustva i ideje, dogovarajući nove projekte i poslove, učesnici savetovanja odlaze zadovoljni.

Zadovoljstvo uspehom ovogodišnjeg Savetovanja agronoma i poljoprivrednika Srbije, koje je održano u drugačijem formatu u odnosu na prethodne godine, izrazio je rukovodilac Savetovanja prof. dr Radivoje Jevtić.

Posebno se zahvalio svojim saradnicama, prof. dr Ani Marjanović Jeromela i prof. dr Dragani Miladinović na zalaganju da organizacija Savetovanja protekne prema planu i programu i u skladu sa propisanim merama Vlade Republike Srbije.

Rukovodioci 55. Savetovanja agronoma i poljoprivrednika Srbije poželeli su svim učesnicima ovogodišnjeg skupa puno uspeha i izrazili želju da sledeće godine Savetovanje bude organizovano na tradicionalan način, i time zvanično proglasili 55. Savetovanje agronoma i poljoprivrednika Srbije završenim.