Setva kukuruza je počela, a uvek aktuelno pitanje je kako da ostvarimo vrhunske prinose. Svesni poteškoća koje je izazvala sušna godina iza nas, sada je vreme da donesete pravu odluku i utičete na to kakav će prinos biti.

Prošla godina bila je veoma nepovoljna za useve, ali NS hibridi kukuruza su se pokazali stabilnim i adaptabilnim i u takvim, izuzetno teškim i stresnim uslovima. Dobri rezultati i stabilni prinosi NS hibrida ostvareni su u ogledima širom Srbije.

Ukoliko želite najbolje za Vašu njivu, izaberite deklarisano seme kukuruza visokog kvaliteta – NS seme, koje Vam nudi Institut za ratarstvo i povrtarstvo. Osim kvalitetnog semena, dobijate i besplatnu stručnu podršku, jer znamo koliko je važno da uz pravi izbor hibrida kukuruza primenjujemo pravilnu agrotehniku. Zbir toga jesu odlični rezultati i sigurna i rentabilna proizvodnja. Stručnjaci Instituta odgovoriće na sva Vaša pitanja i biti Vam na raspolaganju 365 dana u godini. 

U Institutu možete pronaći veliki izbor NS seme hibrida kukuruza za sve namene – od hibrida za berbu u klipu, kombajniranja u zrnu, za proizvodnju silaže, za posebne namene, do FOCUS ULTRA hibrida za uspešnu zaštitu od korova.

Ne propustite priliku da, pored dobrog semena i besplatnih stručnih saveta, uz kupljenih 10 setvenih jedinica semenskog kukuruza Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, dobijete i jednu setvenu jedinicu gratis.

Gde i kako možete doći do NS semena?

NS seme možete nabaviti u svim bolje snabdevenim poljoprivrednim apotekama, kod distributera, a određena količina i u Distributivnom centru Instituta na Rimskim šančevima, po veoma konkurentnim cenama.

Još jednu pogodnost koju nudimo je online naručivanje zaliha iz maloprodaje preko našeg sajta.

Celokupan sortiment NS seme hibrida kukuruza možete pogledati na našem sajtu www.nsseme.com, a besplatno se informišite i na info broj telefona: 0800 000 021.

Vreme je za pravi izbor.

…jer na početku svega je seme!