Prolećna setva se zahuktava, a njiva setvu ne može da čeka. Čak i u vanrednim okolnostima, poljoprivreda ne sme da stane, jer Srbiju čeka setva na oko dva miliona hektara.

Ratari će biti u mogućnosti da izlaze na njive i tokom policijskog časa, ali uz posebnu dozvolu za kretanje i uz pridržavanje svih mera zaštite od korona virusa.

Institut za ratarstvo i povrtarstvo, institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju,  može odgovoriti izazovu u novonastalim okolnostima i obezbediti da poljoprivednici imaju dovoljno semena za setvu.

NS seme sortiment nalazi se u maloprodajnom objektu u Distributivnom centru “NS SEME” na Rimskim šančevima, kao i u svim dobro snabdevenim poljoprivrednim apotekama.

Za stručnu pomoć, besplatne konsultacije i savete, našim poljoprivrednicima dostupni su i regionalni predstavnici Instituta. Sve informacije u vezi sa NS seme sortimentom možete dobiti pozivom na broj 0800 000 021 ili na sajtu Instituta za ratarstvo i povrtarstvo.

Kao institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, Institut za ratarstvo i povrtarstvo drži do tradicije i vredno radi za dobrobit naše zemlje, naše njive i naše budućnosti.