Vece sampionaUvek najbolji u svom poslu!

U Kongresnom centru Master na Novosadskom sajmu, dodeljeni su veliki šampionski pehari, velike zlatne, zlatne, srebrne i bronzane medalje, povelje, plakete i diplome najboljima u 30 robnih grupa. Veliki šampionski pehar iz grupe žitnih roba pripao je Institutu za ratarstvo i povrtarstvo. Pomoćnik direktora za semenarstvo dr Svetlana Balešević Tubić je u ime Instituta primila nagradu i zahvalila se Novosadskom sajmu i Komisiji za ocenjivanje kvaliteta na ukazanom poverenju i časti. Dr Balešević Tubić je samouvereno i opravdano izjavila da je ovo zaslužno dobijena nagrada u koju su utkane godine rada vrhunskih oplemenjivača i svih radnih ljudi Instituta.

Prema rečima generalnog direktora Novosadskog sajma mr Slobodana Cvetkovića, Veče šampiona je pokazalo najbolje što Srbija ima da ponudi. 

Iako je ovo 82. Međunarodni poljoprivredni sajam, tradicija ocenjivanja u sastavu referentnih komisija sa vrhunskim stručnjacima u svim oblastima duga je čak 127 godina.
Među 1500 izlagača iz 60 zemalja sveta, tradicionalnom svečanom dodelom priznanja najboljima u okviru Večeri šampiona, zaokružen je 82. Međunarodni poljoprivredni sajam.

Još jednom smo potvrdili da imamo status eminentne institucije u oblasti poljoprivrede!