26. Međunarodni poljoprivredni sajam JugAgro održan je u Krasnodaru, u Rusiji, od 19. do 22. novembra 2019. godine. Na ovom najvećem poljoprivrednom sajmu u Rusiji, posvećenom poljoprivrednoj mehanizaciji, opremi i materijalima za poljoprivrednu proizvodnju, učestvovalo je preko 710 izlagača iz 35 zemalja, uz više od 25.000 posetilaca. Sajam je održan u izložbenom prostoru JugEkspo Grad, a prostirao se na više od 65.000 m2 koji su bili raspoređeni na četiri zatvorena paviljona i na otvoren prostor gde je bila izložena najsavremenija poljoprivredna mehanizacija.

Među najvećim semenskim kompanijama zasluženo mesto imao je i Institut za ratarstvo i povrtarstvo iz Novog Sada, koji tradicionalno učestvuje na ovom velikom međunarodnom poljoprivrednom sajmu. Institut sa Rusijom ima dugogodišnju i veoma uspešnu saradnju u oblasti prodaje semena brenda NS SEME. Sudeći po izuzetnoj posećenosti štanda i brojnim zainteresovanim posetiocima, možemo reći da je prisustvo Instituta i  brenda NS SEME na ovom sajmu bilo u potpunosti opravdano.

Kvalitet semena brenda NS SEME, stručnost predstavnika Instituta i lep, autentično dekorisan štand, doneli su uspeh Institutu na ovom sajamskom nastupu, gde je uspostavljena nova i učvršćena postojeća saradnja sa kompanijama u Rusiji.

Ove godine, Institut je otišao i korak dalje, jer je osnovao i sopstvenu kompaniju u Rusiji, čiji je rad ozvaničen tokom trajanja sajma u Krasnodaru.

 

Galerija fotografija