vojvodina-nsseme-tripla-krunaSa posebnim zadovoljstvom obaveštavamo naše proizvođače, partnere i prijatelje da je OK Vojvodina NS Seme, uz učešće u Ligi šampiona, ove sezone zaokružila triplu krunu: Šampion Republike Srbije, Superkup i Kup Srbije.

Izvršni odbor Odbojkaškog saveza Srbije (OSS), predsedništvo OSS i direktor takmičenja OSS doneli su odluku da se prekidaju i smatraju okončanim takmičenja u Superligi, Prvoj ligi i Prvoj B ligi za takmičarsku 2019/2020. godinu.

Najbolji odbojkaški klub u Republici Srbiji za sezonu 2019/2020. je Vojvodina NS Seme, odlučeno je na elektronskoj sednici održanoj u utorak, 28. aprila.

Epidemija virusa korona u potpunosti je zaustavila sve sportske aktivnosti. U istoriji, od kada postoje sportska takmičenja, nije se desilo ništa slično.

Institut za ratarstvo i povrtarstvo, Institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, kao generalni sponzor kluba, od sveg srca čestita Voši na ostvarenim rezultatima i osvojenom državnom šampionatu.

Uspešna simbioza našeg Instituta i najtrofejnijeg srpskog odbojkaškog kluba se uspešno nastavlja. Svako je lider na svom polju, a zajedno smo još sjajniji. Ono što nas spaja je i pobednički duh. Kao što OK Vojvodina NS Seme konstantno potvrđuje kvalitet u našoj zemlji i u inostranstvu, Institut za ratarstvo i povrtarstvo, svojim hibridima i sortama izuzetnog kvaliteta, uspešno širi znanje i poljoprivrednu nauku u Srbiji i na svim kontinentima, u skoro 40 zemalja sveta.