Još jednom su šampioni Srbije odbojkaši Vojvodine NS seme ispoštovali tradiciju, u prelepom ambijentu dvorca “Eđšeg” predstavili ekipu za narednu sezonu u kojoj ambicije gotovo da dostižu vrhunac.

Planovi i želje su dobro poznati, sva tri domaća trofeja “moraju” da se donesu u već prepune klupske vitrine, a jedan od imperativa je plasman u grupnu fazu Lige šampiona.

Uprava, stručni štab i igrači su se skupili s prijateljima, navijačima i predsatvnicima medija da još jednom iznesu planove i da se podiče respektabilnim sastavom koji je sigurno kadar za put u visine. Ono što je najvažnije, klub dobro funkcioniše, finanijski momenat je na visokom nivou, a ta činjenica olakšava svakodnevni život kluba i daje dobar temelj za evropske želje.

– Naši planovi ostali su nepromenjeni u odnosu na minule sezone, imamo tri vezane titule šampiona Srbije, ali sada je želja da se sva tri pehara nađu u našem vlasništvu. Imamo podršku grada, s gradonačelnikom Milošem Vučevićem na čelu, Pokrajine, gradskog sekretarijata za sport i naših sponzora. Mislimo da je to sve dovoljno da se ispune naši ciljevi, oformili smo kvalitetan sasatav i sigurni smo da Evropa nije daleko – rekao je predsednik Upravog odbora Vojvodine NS seme Dragoljub Zbiljić.

Generalni direktor Voše Nikola Salatić takođe očekuje uspešnu sezonu.

– Za mene je veoma važno da isplaćujem plate i stipendije na vreme – u šaljivom tonu je počeo priču Salatić. – Klub stoji na čvrstim nogama, pre svega od dolaska predsednika Zbiljića, a naravno da je podrška uvek dobrodošla i imamo je od svih struktura i od našeg generalnog sponzora Instituta za ratarstvo i povrtarstvo već više od deset godina. Zahvaljujem se i našem stručnom štabu i igračima koji sve planove i želje treba da materijalizuju na terenu, ali mislim da je naš kvalitet na visokom nivou i naravno da sam optimista.

Sezona će za Vojvodinu NS seme zvanično početi 3. oktobra kada će se u Novom Sadu sastati u meču Superkupa sa Crvenom zvezdom.

 

Izvor: Dnevnik