Najbolji odbojkaški klub u Republici Srbiji je Vojvodina NS SEME. Drugu godinu za redom titula ostaje u Novom Sadu, tamo gde joj je i mesto! Institut za ratarstvo i povrtarstvo, kao generalni sponzor kluba, im čestita na ostvarenom rezultatu i osvojenom državnom šampionatu!

Ovim je odbojkaški klub Vojvodina NS SEME opravdao poverenje ukazano od strane Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, kao generalnog sponzora kluba, i očekivanja koja je Institut imao od novosadskog odbojkaškog kluba.

Institut za ratarstvo i povrtarstvo je ponosan na trofej koji je osvojio odbojkaški klub Vojvodina NS SEME, jer i sami znamo šta znači imati težnju ka pobedi i pobediti!

Uspešnu simbiozu našeg Instituta i ovog kluba svakako omogućava činjenica da je svako vrhunski na svom polju. Ono što nas spaja je i obostrani pobednički duh. Naše sorte se gaje uspešno i našoj zemlji i van granica naše zemlje, u skoro 40 zemalja sveta, kao što i klub Vojvodina NS SEME konstantno potvrđuje kvalitet i u našoj zemlji i u inostranstvu.

Ova pobeda dokaz je da se profesionalnim i timskim radom snovi mogu ostvariti!

Jedno je sigurno – kvalitetom ćemo ostvariti još mnogo pobeda, jer ne znamo drugačije!