Nagradna igra Sajam 2015Jedan od glavnih ciljeva Instituta za ratarstvo i povrtarstvo je zadovoljstvo poljoprivrednog proizvođača kao krajnjeg korisnika našeg semena. Osim što stvaramo vrhunsku genetiku svih ratarskih i većine povrtarskih kultura, proizvodimo i dorađujemo seme, te vršimo distribuciju širom Srbije i u desetine zemalja sveta.

Uvek se dodatno trudimo da vodimo računa o našim glavnim korisnicima – poljoprivrednicima, od organizacije stručnih predavanja, davanja saveta „sa njive“ do organizovanja humanitarnih akcija i nagrađivanja. Tako smo i na 82. Međunarodnom poljoprivrednom sajmu učestvovali u dodeli glavnih nagrada Sajma. Srećnim dobitnicima: Luki Čolakoviću iz Petrovaradina, Antalu Horvatu iz Utrine i Zoltanu Bakošu iz Bačke Topole, Institut je uručio vaučere na po 150 kg semena pšenice, ječma i ovsa po sopstvenom izboru.

Pre zatvaranja ovogodišnjeg Poljoprivrednog sajma možemo da konstatujemo da smo prezadovoljni osvojenim nagradama, te dinamikom i kvalitetom poseta štandu „NS semena“: od proizvođača rekordera, preko visokih domaćih i međunarodnih delegacija, sve do brojnih posetilaca koji su se rado fotografisali za uspomenu na našem štandu. Inspirisani održanim razgovorima i postignutim dogovorima, stekli smo dodatnu motivaciju i spremnost za još veće poslovne izazove i zadatke koji su pred nama. Naravno, uvek smo spremni na rad i za nove uspehe!