Sa ponosom možemo reći da je nastup Instituta za ratarstvo i povrtarstvo na 85. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu prošao veoma zapaženo i da je završen izuzetno uspešno. Biti bogatiji za puno novih prijatelja, saradnika, proizvođača i partnera, ojačani novim idejama za budući rad, uz 12 medalja i pobedničkim peharom Sajma, veliki je uspeh.

Sklopila su se nova prijateljstva, uspostavile nove poslovne saradnje i održani su brojni značajni sastanci i razgovori sa poslovnim partnerima koji će biti pokretači novih poslovnih inicijativa. Posete domaćih i stranih visokih delegacija štandu Instituta ponovo su potvrdile značaj i ugled koji ima naša naučna kuća. Izložbeni prostor Instituta bio je mesto gde su se susreli brojni prijatelji, poslovni saradnici, naučni radnici, naši verni poljoprivredni proizvođači i brojni posetioci zainteresovani da se upoznaju sa bogatim sortimentom NS SEME sorti i hibrida na koje smo veoma ponosni.

Direktor Instituta, prof. dr Jan Turan, bio je pravi domaćin svim gostima koji su nam ukazali čast svojom posetom, a zaposleni Instituta bili su na raspolaganju da pruže sve potrebne informacije i pomognu svojim stručnim savetima.

Učesnicima u ovom projektu i zaposlenima Instituta iz svih odeljenja i službi veliko hvala na podršci, zalaganju i motivisanosti, kojima su doprineli da se Institut i ove godine predstavi na dostojan način i da modernim dizajnom štanda privuče pažnju i ostavi izuzetan utisak na sve posetioce.

U prijatnoj i domaćinskoj atmosferi dočekali smo sve drage goste. Pozivamo Vas da nas posetite i sledeće godine na 86. međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu!