nsseme-opet-sampionOdbojkaši Vojvodine NS seme postali su stari-novi šampion Srbije nakon što su ostvarili treću pobedu u finalnoj seriji nad Partizanom i zasluženo stigli do trofeja.

OK Vojvodina NS seme osvojio je 18. titulu prvaka države, petu uzastopno.

Osim titule prvaka Srbije, OK Vojvodina je obezbedila plasman u Ligu šampiona naredne godine.

Predsednik Odbojkaškog saveza Srbije, Zoran Gajić, predao je Stevanu Simiću, kapitenu Vojvodine NS seme pehar namenjen prvaku Srbije, pobedniku Banka Poštanske štedionica Superlige 2020/2021.

Đula Mešter, prvi potpredsednik OSS, i Dragoljub Zbiljić, predsednik Vojvodine NS seme, predali su zlatne medalje odbojkašima Vojvodine NS seme.

Institut za ratarstvo i povrtarstvo, institut od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, kao generalni sponzor odbojkaškog kluba Vojvodina NS seme upućuje najiskrenije čestitke na novoj tituli prvaka države. Institut za ratarstvo i povrtarstvo zna šta znači imati težnju ka pobedi i pobediti! Uspešnu simbiozu Instituta i OK Vojvodina NS seme omogućava činjenica da svako ostvaruje vrhunske rezultate na svom polju.

Kao što se OK Vojvodina NS seme godinama unazad bori sa žestokom konkurencijom i ostvaruje vrhunske rezultate, tako je i Institut za ratarstvo i povrtarstvo svojim hibridima i sortama izuzetnog kvaliteta uspeo da zauzme mesto jedne od vodećih semenskih kuća u regionu, ali i širom sveta.

Jedno je sigurno – kvalitetom uvek igramo na pobedu, jer ne znamo drugačije!