GMU_6722Zadovoljni i ispunjeni prelepom atmosferom na štandu Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, koji je tokom svih dana trajanja sajma bio prepun predstavnika domaćih i stranih delegacija, poljoprivrednih proizvođača, profesora univerziteta iz Novog Sada i Beograda i poslovnih partnera, približavamo se kraju 83. međunarodnog poljoprivrednog sajma u Novom Sadu.

Puno poslovnih razgovora obavljenih tokom trajanja sajma doprineće održavanju i razvoju postojećih programa našeg Instituta, a ujedno će biti pokretač novih poslovnih inicijativa i pravaca.

Posebno smo zadovoljni izuzetnim interesovanjem predstavnika kineske i japanske ambasade u Srbiji za konkretne programe buduće saradnje.

Činjenica da je ministarka poljoprivrede prof. dr Snežana Bogosavljević Bošković više puta posetila naš štand takođe je potvrda da treba ulagati u programe Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, pred kojim je ostvarivanje novih zadataka i ciljeva, sa novim rezultatima i uspesima.

Izuzetna energija, motivisanost i osmeh na licu v.d. direktora Instituta za ratarstvo i povrtarstvo prof. dr Jana Turana bili su magnet za sve koji cene naš Institut i žele da budu deo njegovog uspeha. Služba za protokol i medije, kao i tim marketing službe na čelu sa g. Dušanom Šikoparijom i ovog puta su dobrom organizacijom i originalnim idejama omogućile da se na štandu Instituta za ratarstvo i povrtarstvo svi osećaju prijatno i da među brojnim izlagačima izaberu najbolje.

 

[do action=”fb-foto”]https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10154240787999824.1073742132.56790329823&type=3&uploaded=22[/do]