Sklapanje poslovnih kontakata, prijateljstava i značajnih sporazuma obeležili su nastup Instituta za ratarstvo i povrtarstvo 84. po redu Međunarodnog poljoprivrednog sajma, na Novosadskom sajmu.

Domaćinski raspoložen direktor Instituta, prof. dr Jan Turan pružio je ruku svim posetiocima našeg štanda, i realizovao veliki broj sastanaka kako sa poslovnim partnerima tako i sa visokim delegacijama.

Svi stručnjaci Instituta su bili na visini zadatka i uz ljubaznost, srdačnost i profesionalizam pružili svaku potrebnu informaciju  zainteresovanim gostima.

Sa velikim ponosom možemo zaključiti da je ovogodišnji nastup kao i izgled štanda Instituta za ratarstvo i povrtarstvo privukao veliku pažnju i zaradio simpatije svih prisutnih, zahvaljujući timu marketing službe na čelu sa g. Dušanom Šikoparijom. Za dobru organizaciju i odnose sa medijima posebno se pobrinula služba za protokol i odnose sa javnošću.

Zahvaljujemo se i svim učesnicima Poljoprivrednog sajma i zaposlenima Instituta sa svih odeljenja i iz svih službi na svesrdnoj pomoći i zalaganju.

Očekujemo vas i na sledećem Međunarodnom poljoprivrednom sajmu u Novom Sadu!

 

[do action=”fb-foto”]https://www.facebook.com/pg/nsseme.ifvc/photos/?tab=album&album_id=10155504512644824[/do]