Na Odeljenju za kukuruz Instituta za ratarstvo i povrtarstvo održan je sastanak menadžmenta Instituta i regionalnih predstavnika, na kome se diskutovalo o uspešno završenoj prodajnoj sezoni prolećnih biljnih vrsta.

Sastanku su prisustvovali predsednik Upravnog odbora Instituta prof. dr Bogdan Kuzmanović, pomoćnik direktora za komercijalne poslove dipl. inž. Fedor Miladinović, pomoćnik direktora za organizacione i IT poslove mr Goran Petrović i menadžer za promociju NS semena u zemlji i inostranstvu dipl. inž. Nenad Nikolić. Vodećim regionalnim predstavnicima uručene su nagrade za plasman semenskog sortimenta na terenu.

Novi menadžment i nova prodajna politika komercijalne službe doneli su jasne i pozitivne prodajne rezultate, uprkos sve većoj konkurenciji na tržištu Republike Srbije, istakao je predsednik Upravnog odbora, prof. dr Bogdan Kuzmanović.

Dipl. inž. Nenad Nikolić, menadžer za promociju NS semena u zemlji i inostranstvu, izneo je svoja zapažanja o stanju na terenu u protekloj prodajnoj sezoni, kao i ideje za naredni vremenski period.

Pomoćnik direktora za organizacione i IT poslove, mr Goran Petrović, predstavio je novu platformu za rad regionalnih predstavnika, koja će značajno olakšati rad na terenu i pružiti još bolju podršku kako samim regionalnim predstavnicima, tako i menadžmentu u postizanju planiranih ciljeva.

Institut je još jednom pokazao da može uspešno da se nosi sa sve većom i jačom konkurencijom semenskih kompanija.