Nakon održane prezentacije u februaru, u toku koje je NS seme tim predstavio aktuelni sortiment suncokreta, kukuruza i soje, Udruženje stočara iz Čuruga izrazilo je želju da se održi prezentacija o sortimentu koji je prilagođen njihovim potrebama. NS seme tim im je izašao u susret, te je još jedna prezentacija o NS seme sortimentu održana u Čurugu, u Lovačkom domu, početkom marta. Prezentaciji je prisustvovalo preko 40 uzgajivača muznih krava, tovnih bikova i ovaca.

Miloš Balać sa odeljenja za leguminoze istakao je značaj lucerke i stočnog graška u ishrani preživara i predstavio njihovu tehnologiju gajenja. Siniša Jakovljev, NS seme regionalni predstavnik, posebno je istako značaju silaže kukuruza, tehnologiji spravljenja, kao i hibridima koji su pogodni za silažu. Siniša je regionalni predstavnik za 12 opština, među kojima su Mali Iđoš, Srbobran, Temerin, Žabalj, Bečej, Bački Petrovac, Bačka Palanka, Beočin, Novi Sad, Titel i Sremski Karlovci. Za sve informacije koje su vam potrebne kako biste izabrali najbolji hibrid za svoju parcelu i ostavrili najbolje rezultate, možete pozvati Sinišu na broj telefona 064 820 5755.

Nakon održane prezentacije, Milenko Radanović je istakao šta je sve od NS seme sortimenta dostupno u Distributivnom centru na Rimskim šančevima. Poljoprivredni proizvođači za sve informacije o dostupnosti i cenama semena mogu da kontaktiraju naš Distributivni centar na besplatan broj telefona 0800 000 021 svakog radnog dana od 7h do 15h.

NS seme tim je uvek uz poljoprivredne proizvođače, kako bi uz njihove savete odabrali najbolje hibride i sorte i ostvarili odlične rezultate.