Početkom marta NS seme tim održao je prezentaciju u maloj sali mesne zajednice Šupljak, koja pripada opštini Subotica. Veći broj poljoprivrednih proizvođača okupio se da sazna više o aktuelnom sortimentu za predstojeću setvu.

NS seme regionalni predstavnik Robert Nemeš predstavio je aktuelni sortiment kukuruza, suncokreta, sirka za zrno, stočnog graška i jare strnine za predstojeću setvu. Pored preporuke hibirida i sorti, predstavljena je i agrotehnika, koja je pored izbora hibrida/sorti jedan od ključnih faktora uspešne proizvodnje. Robert je naš regionalni predstavnik za devet opština, među kojima je Kikinda, Novi Kneževac, Kanjiža, Subotica, Senta, Čoka, Ada, Novi Bečej i Nova Crnja. Za sve informacije koje su vam potrebne kako biste izabrali najbolji hibrid za svoju parcelu i ostvarili najbolje rezultate, možete pozvati Roverta na broj telefona 064 870 6006.

NS seme tim je uvek uz poljoprivredne proizvođače, kako bi uz njihove savete odabrali najbolje hibride i sorte i ostvarili odlične rezultate.