U četvrtak, 23. februara u saradnji Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, instituta od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju sa asocijacijom poljoprivrednih proizvođača, Prijatelju bašte iz Temerina, održana je prezentacija o aktuelnom NS seme sortimentu u Temerinu. Prezentaciji je prisustvovalo preko 50 poljoprivrednih proizvođača kako iz Temerina, tako i iz okolinih mesta.

Siniša Jakovljev, NS seme regionalni predstavnik, predstavio je prisutnim aktuelni sortiment kukuruza, suncokreta i soje i istakao prednosti gajenja domaćeg sertifikovanog semena. Siniša pokriva 12 opština među kojima su Mali Iđoš, Srbobran, Temerin, Žabalj, Bečej, Bački Petrovac, Bačka Palanka, Beočin, Novi Sad, Titel i Sremski Karlovci. Za sve informacije koje su vam potrebne kako biste izabrali najbolji hibrid za svoju parcelu i ostvarili najbolje rezultate, možete pozvati Sinišu na broj telefona 064 820 5755.

Pridružite nam se u vašoj opštini kako biste saznali više o NS seme sortimentu, uz pomoć naših stručnjaka  odabrali najbolji hibrid i uz NS seme ostvarili najbolje rezultate.