U sredu, 15. marta održana je prezentacija o aktuelnom NS seme sortimentu u sali mesne zajednice u Velikoj Krsni, koja pripada opštini Mladenovac.

Na prezentaciji je prisustvovalo preko 40 poljoprivrednih proizvođača koji su želeli da saznaju više o novosadskim hibridima.

Stefan Đurđević, NS seme regionalni predstavnik, poljoprivrednim proizvođačima je predstavio sortiment kukuruza, suncokreta i soje za predstojeću setvu i istakao prednosti gajenja domaćeg sertifikovanog semena, kao i agrotehniku.

Stefan je NS seme regionalni predstavnik za 14 oblasti, među kojima su Grocka, Barajevo, Sopot, Mladenovac, Veliko Gradište, Smederevo, Topola, Aranđelovac, Golubac, Požarevac, Kladovo, Negotin i Smederevska Palanka. Za sve informacije koje su vam potrebne kako biste izabrali najbolji hibrid za svoju parcelu i ostvarili najbolje rezultate, možete pozvati Stefana na broj telefona 064 870 6005.

Poljoprivredni proizvođači mogu da se obrate stručnjacima iz Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, instituta od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju, kako bi uz njihovu pomoć izabrali najbolje hibride i sorte za svoju parcelu i ostvarili odlične rezultate.