Sredinom februara u saradnji sa PSSS Leskovac održane su prezentacije o NS seme hibridima kukuruza i suncokreta.

Prva prezentacija je održana 10. febrauara u organizaciji preduzeća „Stojanović fruit“ doo Miroševce, u selu Miroševce, koje pripada opštini Leskovac. Od stručnjaka iz Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, instituta od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju poljoprivredni proizvođači imali su priliku da saznaju više o aktuelnom NS seme sortimentu kukuruza.

Nakon četiri dana, u okviru Zimske škole u organizaciji PSSS Leskovac, u sali SO Bojnik u Bojniku održana je prezentacija o NS seme hibridima kukuruza i suncokreta, tokom koje su poljoprivredni proizvođači saznali više o NS seme sortimentu za predstojeću setvu, kao i o agrotehnici.

Nakon održanih prezentacija poljoprivredni proizvođači imali su priliku da dobiju odgovore i savete na sve nedoumice koje su imali vezano za izbor hibrida kao i agrotehniku od stručnjaka iz Instituta za ratarstvo i povrtarstvo, instituta od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju.

Vlada Mitrović je NS seme regionalni predstavnik za 17 opština na teritoriji Srbije, među kojima su Kurđumlija, Blace, Prokuplje, Žitorađa, Merošina, Doljevac, Gadžin Han, Leskovac, Lebane, Vlasotince, Bojnik, Medveđa, Crna Trava, Pirot, Bela Palanka i Dimitrovgrad. Za sve potrebne informacije i stručne savete možete ga kontaktirati na broj telefona 064 870 6044.