U četvrtak, 2. marta u maloj sali Kulturnog centra u Tordi održana je prezentacija Instituta za ratarstvo i povrtartsvo, instituta od nacionalnog značaja za Republiku Srbiju.

NS seme regionalni predstavnik Robert Nemeš predstavio je aktuelni sortiment za prestojeću setvu. Predstavljeni rezultati iz 2022. godine potvrdili su kvalitet NS seme hibrida suncokreta i opravdali veliko interesovanje poljoprivrednih proizvođača za novosadskim hibridima NS H 8002 i NS H 8005. Poljoprivrednici iz ovog kraja zainteresovani su i za sirak za zrno, kao odličnu alternativu za kukuruz, soju i stočni grašak.

Robert je NS seme regionalni predstavnik za devet opština među kojima su Kikinda, Novi Knaževac, Subotica, Senta, Čoka, Ada, Novi Bečej i Nova Crnja. Za sve informacije koje su vam potrebne kako biste izabrali najbolji hibrid za svoju parcelu I ostvarili najbolje rezultate možete pozvati Roberta na broj telefona 064 870 6006.

Pridružite nam se u vašoj opštini kako biste saznali više o NS seme sortimentu, uz pomoć naših stručnjaka odabrali najbolji hibrid i uz NS seme ostvarili najbolje rezultate.